🦊 FOXPOST szállítás országosan 890 Forint! 15 000 forinttól INGYENES! 📦

Kosár

Hélio Loureiro

Hélio Loureiro, több mint harmincéves tapasztalattal rendelkező séf, aki a Portói Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Egyetemen végzett.

Gourmand, a főzés művészetének kutatója, erős kapcsolatokkal a borok világához, több mint húsz gasztronómiai könyv szerzője, több televíziós műsor házigazdája; különböző kiadványok rovatvezetője, és gyakran meghívják különböző hazai és nemzetközi versenyek zsűrijébe.

Volt a Sheraton Porto, a Porto Palácio Hotel executive chefje, ő nyitotta meg a Hotel Quinta do Lagot, dolgozott többek között a Le Meriden Porto, a Sheraton Brussels, a Sheraton Luxembourg, a Les Champs (két Michelin-csillag), a Méridien Etoile Paris, a Yamato (Passport to Japan), a Sheraton La Jolla San Diego és más egységek executive chefjeként.

2003-ban a Portugál Gasztronómiai Akadémia az év séfjének választotta. Jorge Sampaio, Portugália köztársasági elnöke az Oficial da Ordem de Mérito kitüntetést adományozta neki.

A Mui Gin mély gyökerekkel rendelkezik Hélio családjában, egy 1873-ban készült genfi receptgyűjtemény öröklődött generációról generációra.

Ebben a könyvben bukkant rá egy receptre, amely a gin elkészítéséhez gyógynövények és fűszerek keverékének pontos lerását tartalmazta, így született meg egy exkluzív és korszerű gin.


Hélio kreatív vénája - amely a botanikai anyagokat mindig is szabadon kombinálta- legkedvesebb ízei közül néhányat hozzáadott a recepthez, így adva neki korszerűbb, aromásabb jelleget.

A Mui Gin a tengeri terjeszkedés kezdete óta eltelt 600 év évfordulója alkalmából született.

A Szegfűszeg úton szerzett eredeti aromákat a portugál síkságok és a felföldek gyógynövényeivel ötvözte.

Ez a szuperprémium aromás gin, amely a hétszeres kézműves lepárlási folyamat révén készül, a muskotályszőlő, a pörkölt mandula és egy csipetnyi mandarin és gyömbér ízeit mutatja.

További termékek termelőtől Hélio Loureiro