🦊 FOXPOST szállítás országosan 890 Forint! 15 000 forinttól INGYENES! 📦

Kosár

Szállítás és fizetés

Szállítás és fizetés

Szállítási feltételek

FOXPOST CSOMAGAUTOMATA

A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi módszer, amely webáruházunkban is elérhető. Ha megrendelésed a FOXPOST csomagautomatáinak valamelyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. A megrendelt termékeket a csomagautomata nyitvatartási idején belül bármikor átveheted.

A FOXPOST csomagautomatákba történő kiszállítás díja országosan, egységesen 890 Ft, utánvétes fizetés esetén 1,190 Ft
19.000 Ft felett a kiszállítás ingyenes!

Felhívjuk a figyelmed, hogy a FOXPOST automatáknál kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőséged.

GLS EXPRESS HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Termékeinket akár 2 napon belül megkaphatod, ha a csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja házhoz. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, amennyiben az átvétel időpontja munkanapon 9.00 és 17.00 óra közés esik.

A GLS házhozszállítás díja 2190 Ft (max. 40 kg-os csomag).

25000 forint rendelési érték felett a szállítás ingyenes!

Adott napon leadott rendeléseket másnap átadjuk a futárnak és az azt követő napon kiszállításra kerülnek GLS partnerünk által. Így a rendelést követő 2. munkanapon már a kezedben is foghatod a megrendelt árukat.

Javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol a futár biztosan megtalál téged vagy a megbízottad.

Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatban (pl. kapucsengő, porta, megbízott neve, stb).

Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a GLS ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat https://gls-group.eu/HU/hu/gls-elerhetoseg

 GLS EXPRESSZ CSOMAGPONT

A rendeléskor kiválaszthatod a GLS csomagpontot, mint átvételi helyszint, amely lehet csomagpont vagy csomagautomata.

Ha a "Kosárban" a GLS csomagpontot választod, a térképes keresőn találd meg a számodra legkényelmesebb átvételi pontot (figyelembe véve annak nyiitvatartását is).
Amint megérkezik a terméked a csomagpontra vagy csomagautomatába, a GLS emailben azonnal értesít erről és az átvételi pont nyitvatartási idejéről is.

A GLS csomagpontra vagy csomagautomatába szállítás díja 2190 Ft (max. 40 kg-os csomag).

25000 forint rendelési érték felett a szállítás ingyenes!

FIZETÉSI MÓDOK

Az általad kiválasztott termékek vételárát többféle fizetési megoldással tudod kiegyenlíteni.

Egyszerű bankkártyás fizetés

A Sol Deli részére a kártyaelfogadás lehetőségét a SimplePay by OTP Mobil Kft. biztosítja. A Simple Pay az OTP Csoport tagja. 

Online fizetés során a kért adatok megadását követően a webáruház Pénztár oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.

A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal.

A tranzakció lépései:

  1. A Fizetési módoknál válasszd a SimplePay by OTP Mobil Kft. lehetőséget.
  2. A rendelés összegzése után a „Fizetés” gombra kattintva átkerülsz a Simple fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítod a tranzakciót.
  3. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizd az adatok helyességét.
  4. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
  5. A fizetés eredményéről e-mail útján is értesítést kapsz, valamint a Simple Pay rendszere visszairányít a webáruház oldalára.
  6. Sikeres fizetés esetén rendszerünk automatikusan folytatja rendelésed feldolgozását, melynek állapotáról tőlünk is e-mailt kapsz.
  7. A sikeres fizetés után a számlát automatikusan, emailben küldjük részedre a regisztrációkor (vagy ettől eltérően megadott) számlázási címre.

Készpénzes vagy bankkártyás fizetés a futárnak (utánvét)

Az utánvétes fizetés díja GLS szállítás esetén 700 Ft, Foxpost csomagautomata használata esetén  300 Ft amely az utánvétes fizetési mód kiválasztásakor már megjelenik a végösszegben, ezt a rendelési folyamat végén, az összegző oldalon  láthatod.

FONTOS

Felhívjuk a figyelmet, hogy amennyiben a megrendelő nem veszi át a szerződésszerűen teljesített megrendelt termék(ek)et (fizetési módtól függetlenül) szerződésszegést követ el, a Ptk. 6:156. § (1) bekezdése szerint késedelembe esik.

Ez azt jelenti, hogy a Szolgáltató a megbízás nélküli ügyvitel szabályai alapján – amennyiben nem jelzi a Fogyasztó az elállási szándékát (és nem tesz nyilatkozatot, hogy át kívánja-e venni a megrendelt terméke(ke)t) – a termék(ek)hez kapcsolódó tárolás szokásos költségét és a szállítási költséget (ha van az utánvét díját) oda-vissza is érvényesíti a megrendelővel szemben.

Személyes átvétel

Oldalunk kizárólag webshop formájában működik, így személyes átvételre jelenleg sajnos nincs lehetőség.
Megértésedet köszönjük!