Rólunk
Mediterrán kistermelői finomságok
Bizonyára az első 5 gondolat között szerepel a napfény és a nagyszerű, sőt, fantasztikus ételek.
A Sol Deli (Sol = nap, Deli = delikátesz) a mediterrán konyha iránti rajongásból és az iránti vágyból született, hogy ezeket a kivételes ízeket a hozzánk hasonló gasztrorajongók számára is elérhetővé tegyük.
Éveken át jártuk és fedeztük fel a Földközi-tenger vidékét Spanyolországtól Görögországig, és nyilvánvalóvá vált, hogy a legfinomabb helyi ételek alkotóelemei gyakran kis, családi termelőktől származnak, akik ragaszkodnak a hagyományaikhoz.
így hát kitartóan jártuk a vidéki orszagutakat és látogattuk meg a termelőket, akikkel elbeszélgettünk, megkóstoltuk a termékeiket, megismerkedünk a gazdaságukkal és a családjukkal.
A farmról az asztalra
Fontosnak tartjuk, hogy minden termékünk mögött legyen egy arc, egy név, egy történet, ismerjük, aki készítette, olyan termékeket hozzunk haza, amiket mi is szívesen fogyasztunk - így bátran tudjuk ajánlani.
Utazásaink vidéki falvakba és a helyi piacokra vezettek minket, ahol tartós kapcsolatokat építettünk ki olyan kistermelőkkel, akik nem csak sok-sok energiát, hanem több generációnyi szakértelmet is fektetnek munkájukba.
Ezeken a kapcsolatokon keresztül autentikus, kiváló minőségű termékeket kínálunk neked az extra szűz olívaolajtól az ibériai sertéshúsig, a kézműves pácolt articsókától az organikus mézig (és még számtalan más termékig) - mindezt tisztességes áron.
A Sol Delinél hiszünk abban, hogy a nagyszerű ételeknek elérhetőnek kell lenniük. Azért vagyunk itt, hogy megosszuk a mediterrán térség csodás ízeit veled, hogy te is megtapasztalhasd azokat a saját otthonodban.