🦊 FOXPOST szállítás országosan 890 Forint! 15 000 forinttól INGYENES! 📦

Kosár

Rólunk

Mediterrán kistermelői finomságok

Barátaink és ismerőseink segítettek minket abban, hogy megtaláljuk az általunk keresett kistermelőket és termékeket, majd - ahogy az lenni szokott - mindenkinek volt egy keresztapja, egy unokatestvére, egy ismerőse vagy rokona, aki bort, mézet, lekvárt vagy olívaolajat termelt, és akit ajánlott.

így, hát kitartóan jártuk a vidéki orszagutakat és látogattuk meg a termelőket, akikkel elbeszélgettünk, megkóstoltuk a termékeiket, megismerkedünk a gazdaságukkal és a családjukkal.

Fontosnak tartjuk, hogy minden termékünk mögött legyen egy arc, egy név, egy történet, ismerjük, aki készítette, olyan termékeket hozzunk haza, amiket mi is szívesen fogyasztunk - így bátran tudjuk ajánlani nektek is.

A termelőinket személyesen ismerjük és igyekszünk folyamatos kapcsolatot tartani velük, hogy tájékozódjunk mikor, milyen változások történnek náluk, akár a termékek előállításában, elérhetőségében, vagy új termékekkel kapcsolatban.

A farmról az asztalra

Közvetlen kapcsolatban állunk a helyi kistermelőkkel, melyek közül legtöbben egyszerű családi vállalkozásként működnek, ahol a tudás, a receptek, generációról generációra öröklődnek. Több olyan családi gazdaságban jártunk, amely több évszázada működik.

Nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy nálunk valóban megvalósul a "Farmról az asztalra" koncepció, hiszen a termelőtől közvetlenül a raktárunkba kerül a termék, amit a rendeléskor mi küldünk el neked.

A Sol Deliben vásárolva nem csak kiváló minőségű kistermelői élelmiszerekhez juthatsz hozzá, de vásárlásoddal segíted a kis családi gazdaságok fennmaradását és fejlődését is.

Reméljük, hogy ugyanolyan örömmel fogyasztod a Sol Deli termékeit, amilyen örömmel mi válogattuk össze neked a termelőinktől!