🦊 A FOXPOST szállítás 15 000 forint felett INGYENES az egész országban! 📦

Kosár

Pastificio Fiorillo

Főoldal Termelőink Pastificio Fiorillo

A Pastificio Fiorillo egy viszonylag fiatal tésztaipari vállalkozás, amely az olasz "csizma" orrán, Calabria tartományban, pontosabban Vibo Valentiában található.

2001-ben egyéni vállalkozásként indult, mára társas vállalkozásként működk, amelyben a partnerek mindannyian testvérek.

Az irányítás tehát minden területen családi kézben van: a beszerzéstől a termelésig, a kereskedelmi feladatoktól az adminisztratív ügyintézésig.

A kisvállalat az ágazat legmodernebb technológiáinak, és az erre a célra épített berendezéseknek és gépeknek köszönhetően kiváló minőségű kézműves tésztákat állít elő, amelyek a kézzel készített tésztákra jellemző tulajdonságokkal rendelkeznek: világos szín; érdes, matt tészta, a házi tésztákra jellemző illattal.

A Fiorillo tészták fogyasztásakor a kiváló minőségű olasz búza illatát és ízét érezhetjük, amely a tészták  vitathatatlan minőségéről tanúskodik, egyedülálló és utánozhatatlan, különösen a regionális formák tekintetében.

Kiemelt termékük a Maccherone Calabrese azaz a "fileja", egy Calabriában és Dél-Olaszországban jól ismert tésztaforma, de számos olasz specialitást és többféle, kiváló ízesített tésztát is készítenek.

A tulajdonosok döntése miatt termékeik nem kaphatók a nagy kiskereskedelmi láncokban, kizárólag az olyan kis delikátesz boltokban, mint például a Sol Deli, ahol tipikus, minőségi kézműves termékek találhatók.

További termékek ettől a termelőtől: Pastificio Fiorillo

No products available