Tremoceira
A Tremoceira családi vállalkozást 1966-ban hozta létre António Bastos és felesége, Catarina Bastos, akik magvak, mezőgazdasági termékek, diófélék, rágcsálnivalók, olajbogyó és a lupini, azaz farkasbab értékesítésével foglalkoztak néhány, általuk üzemeltetett kisboltban.
Az alapítók folyamatosan keresték a különleges ízeket, ami később arra késztette őket, hogy létrehozzanak egy kis üzemet, amely földimogyoró, magvak, kesudió, pisztácia pörkölésével, valamint étkezési olajbogyó és farkasbab feldolgozásával foglalkozik.
Kezdetben a termelőegység csak a Lisszabontól délre fekvő Cova da Piedade és Feijó területén működő, saját „A Tremoceira” nevű üzleteinek szállított a termékeiből, de az évek során a vásárlóinak nyújtott minőség és presztízs, megkülönböztette őket versenytársaiktól és folymatosan növekedtek
„Az egész utunk során folyamatosan fejlődtünk, technológiai szempontból újítottunk és új termékeket kerestünk, lépést tartva a hazai és nemzetközi piac új trendjeivel, biztosak voltunk abban, hogy az egyre igényesebb fogyasztók jobban értékelik majd termékeinket” - mondja Dina Bastos, exportigazgató.
Az alapítók folyamatosan keresték a különleges ízeket, ami később arra késztette őket, hogy létrehozzanak egy kis üzemet, amely földimogyoró, magvak, kesudió, pisztácia pörkölésével, valamint étkezési olajbogyó és farkasbab feldolgozásával foglalkozik.
Kezdetben a termelőegység csak a Lisszabontól délre fekvő Cova da Piedade és Feijó területén működő, saját „A Tremoceira” nevű üzleteinek szállított a termékeiből, de az évek során a vásárlóinak nyújtott minőség és presztízs, megkülönböztette őket versenytársaiktól és folymatosan növekedtek
„Az egész utunk során folyamatosan fejlődtünk, technológiai szempontból újítottunk és új termékeket kerestünk, lépést tartva a hazai és nemzetközi piac új trendjeivel, biztosak voltunk abban, hogy az egyre igényesebb fogyasztók jobban értékelik majd termékeinket” - mondja Dina Bastos, exportigazgató.
„Vállalatunk sikere annak köszönhető, hogy hű maradt az eredetéhez. Családi márka vagyunk - ma már a gyermekeink állnak az élen, és mindig is az exportot támogatták, mint a vállalat jövőjének zálogát.
Mindenekelőtt minőségi termékeket készítünk és mindig igyekszünk a legjobbat nyújtani, hogy a vásárlóink érezzék, hogy támogatjuk őket. Erősségünk a tapasztalat és a know-how, úgy ismerjük a szakmánkat, mint kevesen, és ez komoly előny a konkurenciával szemben” - magyarázza Catarina Bastos, a vállalat alapító partnere.
Ezek a készségek magabiztosságot adtak a Tremoceira Estrela da Piedade-nak - amely jelenleg mintegy 20 fős csapatot foglalkoztat -, amely lehetővé tette, hogy megkülönböztesse magát más, ugyanabban az ágazatban tevékenykedő cégektől, amióta csak létezik.
A Tremoceira fő célja a garantált, 100%-os minőség, kezdve a nyersanyagok beszerzésén, egészen a csomagolóanyagok, a receptúrák összetevőin és adalékanyagok meghatározásán át,a beszállítók rendszeres értékeléséig és kiválasztásáig.
Mindenekelőtt minőségi termékeket készítünk és mindig igyekszünk a legjobbat nyújtani, hogy a vásárlóink érezzék, hogy támogatjuk őket. Erősségünk a tapasztalat és a know-how, úgy ismerjük a szakmánkat, mint kevesen, és ez komoly előny a konkurenciával szemben” - magyarázza Catarina Bastos, a vállalat alapító partnere.
Ezek a készségek magabiztosságot adtak a Tremoceira Estrela da Piedade-nak - amely jelenleg mintegy 20 fős csapatot foglalkoztat -, amely lehetővé tette, hogy megkülönböztesse magát más, ugyanabban az ágazatban tevékenykedő cégektől, amióta csak létezik.
A Tremoceira fő célja a garantált, 100%-os minőség, kezdve a nyersanyagok beszerzésén, egészen a csomagolóanyagok, a receptúrák összetevőin és adalékanyagok meghatározásán át,a beszállítók rendszeres értékeléséig és kiválasztásáig.