🦊 FOXPOST szállítás országosan 890 Forint! 15 000 forinttól INGYENES! 📦

Kosár

Vale de Arca

A Herdade de Vale de Arca kiváló éghajlata és talaja, amelyet a XV. századi, teljes termelésben lévő olajfák is bizonyítanak, a gondos fajtaválasztással és a legkorszerűbb termelési technikákkal kombinálva lehetővé teszi a tiszta és alacsony savtartalmú extra szűz olívaolaj kinyerését, szigorúan mechanikai eljárással.

A Vale de Arca birtok összterülete mintegy 1200 hektár. A farm XV. századi magjából kialakult olajfaliget mintegy 500 hektárt foglal el. Két idilli kis tó található a farmon, így, bőséges vízforrás biztosítja egészséges növekedésüket Fáikat gondosan válogatták ki a legjobb portugál minőségi fajtákból.

Elsősorban a mezőgazdasági munkára összpontosítanak, amely iránt egész évben teljes mértékben elkötelezettek. Tudásuk legjavát nyújtjva és az év 365 napján szeretettel gondozzák olajfáikat. Ők pedig évente egyszer meghálálják nekik a gondolkodást tökéletes formájú gyümölcsökkel.

 

Csak a kiváló minőségű fajtákból származó egészséges és minőségi olajbogyók garantálják a vale de Arca extra szűz olívaolajat.

Az év folyamán gondozzák a farm olajfáit, és ősszel szüretelik a gyümölcsöket. A saját üzemükben feldolgozott olaj teljes egészében a farmjukon készül! Saját maguk végzik az olívaolaj tárolását és csomagolását, a Sol Deli pedig közvetlenül a te asztalodra szállítja!

Ahogy fogalmaznak: "Ez az út biztosítja a magas szintű minőséget, minden munkafolyamat a gazdaságon belül történik, mi csak ebben bízunk."

Lisszabontól New Yorkig számos nemzeti és nemzetközi versenyen ismerték el a Vale de Arca csapatának eredményeit, és díjazták őket erőfeszítéseikért.

További termékek termelőtől Vale de Arca