🦊 FOXPOST szállítás országosan, csak 890 Forint!

Kosár

Valle dos Tres Irmaos

Bernardo Vieira e Brito fiatal vállalkozó a borászatban, de már több éves szőlőtermesztési és -feldolgozási tapasztalattal rendelkezik.

Családi vállalkozásuk professzionálisan és szenvedélyesen foglalkozik a mezőgazdasággal. Az eredeti termékek létrehozása, a mindig jobb teljesítmény és a fenntarthatóság a hitvallásuk, amelyeket nap mint nap alkalmaznak.

A guimarães-i Quinta da Aveleira és a fafe-i Quinta de Gondim több generáció óta a család tulajdonában van, egyedülálló és példaértékű történelmi örökséget alkotnak. Szándékuk megőrizni őseik történelmét, elkötelezettséggel, hagyományokkal és szenvedéllyel tisztelegve nap mint nap földük gondozásával. Ahogy ők vallják: "Tiszteljük a múltat, építjük a jövőt!"

Borválasztékuk a Vinho Verde kortárs karakterét kívánja bemutatni, amely a hagyományokhoz, az eredetiséghez és a saját terroirhoz kapcsolódik.

Földjeik Guimares és Fefe településeken találhatók a Vinho Verde régióban, és az első írásos utalás szőlőjükre 1330-ból, Dinis király korából származik. Bernardo fő tevékenysége a szőlőtermesztés, de emellett gyümölcsöt, tojást és mézet is termelnek.

 

Bernardo néhány éve úgy döntött, hogy piacra dobja saját bormárkáját, limitált szériában, amely kizárólag a quinta saját szőlőjéből készül.

 

A 2019- ben piacra dobott vinho verde már érmet kapott, ami gyümölcsös aromájának és elegáns, friss, virágos és trópusi jegyekkel teli ízérzetének köszönhető.

További termékek termelőtől Valle dos Tres Irmaos

Valle dos Tres Irmaos, Verde 2021 - Sol Deli

3.940 Ft 3.546 Ft