🦊 FOXPOST szállítás országosan 890 Forint! 15 000 forinttól INGYENES! 📦

Kosár

Valle dos Tres Irmaos

Bernardo Vieira e Brito fiatal vállalkozó a borászatban, de már több éves szőlőtermesztési és -feldolgozási tapasztalattal rendelkezik.

Családi vállalkozásuk professzionálisan és szenvedélyesen foglalkozik a mezőgazdasággal. Az eredeti termékek létrehozása, a mindig jobb teljesítmény és a fenntarthatóság a hitvallásuk, amelyeket nap mint nap alkalmaznak.

A guimarães-i Quinta da Aveleira és a fafe-i Quinta de Gondim több generáció óta a család tulajdonában van, egyedülálló és példaértékű történelmi örökséget alkotnak. Szándékuk megőrizni őseik történelmét, elkötelezettséggel, hagyományokkal és szenvedéllyel tisztelegve nap mint nap földük gondozásával. Ahogy ők vallják: "Tiszteljük a múltat, építjük a jövőt!"

Borválasztékuk a Vinho Verde kortárs karakterét kívánja bemutatni, amely a hagyományokhoz, az eredetiséghez és a saját terroirhoz kapcsolódik.

Földjeik Guimares és Fefe településeken találhatók a Vinho Verde régióban, és az első írásos utalás szőlőjükre 1330-ból, Dinis király korából származik. Bernardo fő tevékenysége a szőlőtermesztés, de emellett gyümölcsöt, tojást és mézet is termelnek.

 

Bernardo néhány éve úgy döntött, hogy piacra dobja saját bormárkáját, limitált szériában, amely kizárólag a quinta saját szőlőjéből készül.

 

A 2019- ben piacra dobott vinho verde már érmet kapott, ami gyümölcsös aromájának és elegáns, friss, virágos és trópusi jegyekkel teli ízérzetének köszönhető.

További termékek termelőtől Valle dos Tres Irmaos