Az Olivia's Pincészet 2014-ben született, ekkor dobták piacra első regionális borukat, és ők lettek a megye első palackozói.
Vítor szerint a palackozás egyáltalán nem volt elterjedt a környéken, "mindig is bevett gyakorlat volt, hogy minden gazda a saját és alkalmazottai fogyasztására termelt egy kis bort, a felesleget pedig 5 literes palackokban értékesítették. barátok, ismerősök részére, egyenesen a hordókból. Ezt a hagyományt a mai napig őrzi két-három gazda a környéken".
Évről évre igyekeztek tökéletesíteni és a piaci igényekhez igazítani a termelési rendszert, mind a szőlőben, mind a pincében. A Bebiano birtok ma hozzávetőleg 65 hektáron terül el, ebből 8 hektár szőlőültetvény, 9 hektár olajfaliget, 5 hektár mandulaültetvény, a fennmaradó terület pedig erdő és természetes legelő, mind organikus gazdaság.
A borkészítésből származó felesleggel, a törköllyel és egyéb gyártási felesleggel az állataikat (bísaros sertések és churras juhok), etetik, amelyek viszonzásul szerves anyagokkal látják el őket, ami lehetővé teszi a gazdaság biotrágyázását.