Sol Deli Blog

Tremoco - az ikonikus portugál bár snack
Ha valaha is betévedtél egy portugál bárba vagy kávézóba, nagy valószínűséggel találkoztál már a sós lében úszó kis sárga babokkal, amelyet kis tálkákban szolgálnak fel hideg sörök vagy pohár borok...
Tremoco - az ikonikus portugál bár snack
Ha valaha is betévedtél egy portugál bárba vagy kávézóba, nagy valószínűséggel találkoztál már a sós lében úszó kis sárga babokkal, amelyet kis tálkákban szolgálnak fel hideg sörök vagy pohár borok...

Mi lesz veled, folyékony arany?
A tavalyi év folyamán lépten-nyomon belefutottunk az olívaolaj drágulását előrevetítő cikkekbe (ezek a jóslatok többé-kevésbé be is jöttek), ez az idei évben is folytatódott, szinte minden héten napvilágot lát egy...
Mi lesz veled, folyékony arany?
A tavalyi év folyamán lépten-nyomon belefutottunk az olívaolaj drágulását előrevetítő cikkekbe (ezek a jóslatok többé-kevésbé be is jöttek), ez az idei évben is folytatódott, szinte minden héten napvilágot lát egy...

Hogyan tároljuk az olívaolajat?
Az olívaolaj méltán híres az egészségügyi előnyeiről. Az extra szűz olívaolaj megfelelő tárolása elengedhetetlen tápértékének megőrzéséhez és annak érdekében, hogy hosszan élvezhessük a fantasztikus ízét. Manapság egyre többen használnak olívaolajat a konyhájukban, hiszen nem csak...
Hogyan tároljuk az olívaolajat?
Az olívaolaj méltán híres az egészségügyi előnyeiről. Az extra szűz olívaolaj megfelelő tárolása elengedhetetlen tápértékének megőrzéséhez és annak érdekében, hogy hosszan élvezhessük a fantasztikus ízét. Manapság egyre többen használnak olívaolajat a konyhájukban, hiszen nem csak...

Parmezán kisokos - minden, amit tudni szeretnél
A Parmigiano Reggiano - egyszerűbb nevén parmezán - olasz kemény sajt, valószínűleg a világ leghíresebb sajtja, amelyet a „sajtok királyának” is neveznek.Mitől lesz egy parmezán hiteles?Miért más, mint a többi,...
Parmezán kisokos - minden, amit tudni szeretnél
A Parmigiano Reggiano - egyszerűbb nevén parmezán - olasz kemény sajt, valószínűleg a világ leghíresebb sajtja, amelyet a „sajtok királyának” is neveznek.Mitől lesz egy parmezán hiteles?Miért más, mint a többi,...

Hogyan csomagolunk? Nulla műanyag, maximális bi...
Amíg a fénypostát fel nem találják, a webshop üzemeltetése és a csomagküldő szolgáltatások sajnos különféle csomgaolóanyagok felhasználásával járnak, hiszen szeretnénk, ha a vásárló tökéletes állapotban, épen kapná meg a megrendelt...
Hogyan csomagolunk? Nulla műanyag, maximális bi...
Amíg a fénypostát fel nem találják, a webshop üzemeltetése és a csomagküldő szolgáltatások sajnos különféle csomgaolóanyagok felhasználásával járnak, hiszen szeretnénk, ha a vásárló tökéletes állapotban, épen kapná meg a megrendelt...

Az olívaolaj dilemma - mit használjak főzéshez?
Ez a cikk azért született meg mert igen sokszor felmerülő és gyakran visszatérő kérdés vásárlóink részéről: Milyen olívaolajat használjak főzéshez? Lehet főzni extra szűz olívaolajjal? Jó sütéshez is?Mi a helyzet...
Az olívaolaj dilemma - mit használjak főzéshez?
Ez a cikk azért született meg mert igen sokszor felmerülő és gyakran visszatérő kérdés vásárlóink részéről: Milyen olívaolajat használjak főzéshez? Lehet főzni extra szűz olívaolajjal? Jó sütéshez is?Mi a helyzet...