Receptek

Anelletti Al Forno – Sicilian Oven Baked Pasta Rings

Anelletti al forno - szicíliai sült tészta recept

Szicília megszámlálhatatlan kulináris kinccsel rendelkezik, órákig beszélhetnénk a Nap szigetének leghíresebb ételeiről. Az alábbi receptben Szicília egyik legikonikusabb tésztaételét készítjük el: a sült anellettit. Szicíliában mindenkinek megvan a saját családi anelletti...

Anelletti al forno - szicíliai sült tészta recept

Szicília megszámlálhatatlan kulináris kinccsel rendelkezik, órákig beszélhetnénk a Nap szigetének leghíresebb ételeiről. Az alábbi receptben Szicília egyik legikonikusabb tésztaételét készítjük el: a sült anellettit. Szicíliában mindenkinek megvan a saját családi anelletti...

Házi fűszeres olajbogyók - könnyű és ízletes csemege

Házi fűszeres olajbogyók - könnyű és ízletes cs...

Az olajbogyó önmagában is finom falat, ugyanakkor sokoldalúan felhasználható összetevő is, amely különböző ételek és italok kiváló kiegészítője. Gazdag történelmével és magával ragadó ízvilágával az olajbogyó világszerte a kulináris hagyományok megbecsült...

Házi fűszeres olajbogyók - könnyű és ízletes cs...

Az olajbogyó önmagában is finom falat, ugyanakkor sokoldalúan felhasználható összetevő is, amely különböző ételek és italok kiváló kiegészítője. Gazdag történelmével és magával ragadó ízvilágával az olajbogyó világszerte a kulináris hagyományok megbecsült...

Cannoli, the iconic Sicilian dessert

Cannoli - az ikonikus szicíliai desszert

A Cannoli az egyik legnépszerűbb olasz sütemény, amely a napfényes Szicíliából származik. A ropogós, aranyszínű héj és a krémes, enyhén édes töltelék ellenállhatatlan kombinációja az igazi dolce vita érzetét nyújtja. A klasszikus...

Cannoli - az ikonikus szicíliai desszert

A Cannoli az egyik legnépszerűbb olasz sütemény, amely a napfényes Szicíliából származik. A ropogós, aranyszínű héj és a krémes, enyhén édes töltelék ellenállhatatlan kombinációja az igazi dolce vita érzetét nyújtja. A klasszikus...

Crispy Fried Sardines - A 15-minute tapas

Ropogós sült szardíniák - 15 perces tapas recept

A szardínia a mediterrán konyha kedvelt alapanyaga, ezeket az apró halakat gyakran készítik utcai arusok hirtelen kisütve a nyüzsgő piacokon, vagy a kikötők környékén, de megtaláljuk ízletes tapasként hangulatos tengerparti éttermekben...

Ropogós sült szardíniák - 15 perces tapas recept

A szardínia a mediterrán konyha kedvelt alapanyaga, ezeket az apró halakat gyakran készítik utcai arusok hirtelen kisütve a nyüzsgő piacokon, vagy a kikötők környékén, de megtaláljuk ízletes tapasként hangulatos tengerparti éttermekben...

Parmiggiano Reggiano Savoury Snaps

Sült parmezános falatok

Ezek a sós falatkák szó szerint percek alatt elkészíthetők, és kiválóan alkalmasak ízletes vendégváróként, nassolni, szendvicsekbe vagy akár házi levesbetétként.

Sült parmezános falatok

Ezek a sós falatkák szó szerint percek alatt elkészíthetők, és kiválóan alkalmasak ízletes vendégváróként, nassolni, szendvicsekbe vagy akár házi levesbetétként.

Az eredeti pasta all'amatriciana receptje

Az eredeti pasta all'amatriciana receptje

A Pasta all'Amatriciana a latiumi konyha (Lazio régió) jellegzetes, világszerte kedvelt étele, primo-ja, azaz első fogása, amely Amatrice településről származik, ahonnan az „Amatriciana” nevet kapta.Az ételhez használt tészta eredetileg bucatini, néha...

Az eredeti pasta all'amatriciana receptje

A Pasta all'Amatriciana a latiumi konyha (Lazio régió) jellegzetes, világszerte kedvelt étele, primo-ja, azaz első fogása, amely Amatrice településről származik, ahonnan az „Amatriciana” nevet kapta.Az ételhez használt tészta eredetileg bucatini, néha...