🦊 FOXPOST szállítás országosan, csak 890 Forint!

Kosár

Fernando and Nuno Caldeira

Fernando Caldeira és fia, Nuno Caldeira által vezetettt családi vállalkozás az az olaj malom, amely az Alto Douro régió szívében, a bájos Carrazeda de Ansiães kisváros mellett található, Észak-Portugáliában

A fesői Douro és a Tua folyók völgyéből származó olajbogyóval dolgoznak, egyedi és jellegzetes karakterű extra szűz olívaolajat állítanak elő, amelyet Trás-os-Montes tipikus fajtáiból nyernek, mint például a Cobrançosa, a Verdeal és a Madural.

Kiváló mniőségű extra szűz olívaolajukat közvetlenül a frissen szüretelt olajbogyóból nyerik, csak mechanikai eljárásokkal, alacsony hőfokon, a technolgiai követelményeket betartva. 

A teljes gyártási folyamatot során szigorú minőségellenőrzést alkalmaznak, a gyártás minden szakaszát figyelemmel kísérik.

A malom a régió olajbogyó-termelőinek szolgálatában áll, és saját termelésük egyénre szabott. Csomagolási és címkézési szolgáltatást is kínálnak a termelőknek, és garantálják termelésük folyamatosságát.

Fernando és Nuno üzeme a legfejlettebb technológiát alkalmazza, tapasztalt szakemberekből álló csapattal rendelkeznek, akik elkötelezettek a kiváló olívaolaj előállítása mellett. 

Két márkát hoztak létre, a Vales Douro-Tua-t, amely az Alto Douro régióra jellemző kiváló extra szűz olívaolajat ad, és egy másik, saját nevük alatt futó márkát, az Azeite Caldeira-t, amelyhez kizárólag biogazdaságokból származó olajbogyót használnak.

Mindkét extra szűz olívaolajuk prémium kategóriájú, és az Alto Douro régióra jellemző: intenzív és erőteljes ízű, csípős ízű. Gyönyörű zöld színű, és komplex aromája érett gyümölcsökre, dióra és fűszerekre emlékeztet.

További termékek termelőtől Fernando and Nuno Caldeira