🦊 A FOXPOST szállítás 15 000 forint felett INGYENES az egész országban! 📦

Kosár

Vale do Mestre

Főoldal Termelőink Vale do Mestre

Az portugáliai Alentejo ízeire építő kisvállalkozás likőrökben, lekvárokban, olívaolajokban, fűszerekben és fűszernövényekben testesül meg, amelyek lenyűgözik azokat, akik megkóstolják A Vale do Mestre termékeit. Mindez a Patrocinia Casaca munkájának eredménye. "Mindig is az volt az vágyam, hogy a saját vállalkozásom legyen" - vallja a tulajdonos, aki három embert foglalkoztat állandó jelleggel, a főszezonban pedig további kettőt.

Patrociniának - mint minden termelőnknek - van egy története. A környékbeli földeken dolgozott - a helyi mezőgazdasági szövetkezetben, az avisi Santa Casa da Misericórdiában, mielőtt elkezdte volna saját álmait megvalósítani.

2005-ben nyitott egy kis boltot, ahol helyi termékeket árult. A folyamat azonban nem volt egyszerű, és úgy tűnt, hogy a lelkes termelő elvész a bürokratikus útvesztőben.

Sok ember segítségével vállakozása mégis fejlődött, és a lekvárok és likőrök ismeretével a zsebében új szakaszba lépett: saját termelőüzemet indított.

Ma már rengeteg különböző ízesítésű lekvárt és 17 különböző likőrt készít.

Az innováció iránti igény és az ügyfelek kérései azonban arra késztették Patrociniat, hogy új termékeket fejlesszen ki, mint például a "piso" amely a tipikus portugál étel, az açorda alkotóeleme, vagy az olajbogyó krémek, amelyek négyféle változatban készülnek.
"Mindig hajlandóak vagyunk újítani" - mondja a vállalkozó, bizonyíték erre például a karamellizált mandula vagy a kiváló narancslekvár.

A termékekhez felhasznált alapanyagokat többnyire saját kezűleg szedik vagy kistermelőktől szerzik be. Csak ez garantálja a kívánt minőséget.

További termékek ettől a termelőtől: Vale do Mestre