Két kiváló bio extra szűz olívaolajat állítanak elő: "Raffaele" és "Terre degli Angeli". Szicíliai extra szűz olívaolajuk előállítását a legapróbb részletekig követik: az olajfaligeteket - amelyek számukra értékesebbek, mint egy aranybánya - folyamatosan gondozzák és metszik, hogy minden növény egészséges legyen és megfelelő szinten teremjen.
Kézzel szüretelnek, hogy ne terheljék a fákat (ellentétben a tömegtermelési rendszerekkel, ahol a mennyiséget részesítik előnyben a minőséggel szemben). A szüret időpontjának kiválasztása gondos mérlegelés eredménye, hogy az olajbogyó az érés megfelelő pontján legyen.
A családi olajsajtolóban a szüretet követő néhány órán belül megtörténik az feldolgozás, a jó minőségű olaj előállításához elengedhetetlen, hogy e két fázis között a lehető legrövidebb idő teljen el.
Az így nyert olajat végül a pincéjükben található speciális rozsdamentes acéltartályokban tárolják, ami rendkívül fontos ahhoz, hogy az értékes folyadékot természetes módon dekantálni lehessen, és így megőrizhessék az olívaolaj kitűnő érzékszervi tulajdonságait.
A feldolgozás különböző fázisait annak tudatában alakították ki, hogy az olaj mindenekelőtt a természet által a mediterrán országoknak adott nagyszerű ajándék, amely nélkül a szicíliai és olasz kultúra is más lenne, nem csak gasztronómiai szempontból; ezért igyekeznek az olajbogyót úgy feldolgozni, hogy tiszteletben tartsák a környezetet, nem erőltetve a mesterséges módszerekret, így tiszteletben tartva ezt az örökséget.
Az extra szűz olívaolaj mellett fantasztikus szicíliai terroire borokat is készítenek, a szőlőültetvényeik legjobb szőlőit válogatva, és Szicília egyik legjobb borászára támaszkodva. A borkészítést saját pincéjükben végzik a legújabb generációs berendezésekkel, az itt készült borok komoly borász szakemberek keze munkája, akik a borkészítést életcéljuknak tekintik.