🦊 A FOXPOST szállítás 15 000 forint felett INGYENES az egész országban! 📦

Kosár

Modesti

Főoldal Termelőink Modesti

A Modesti egy kisvállalkozás az észak-olaszországi Liguria körzetben. Három srác alapította, akiket a mély barátság és közös értékek kötnek össze - valamint a szülőföldjük, Liguria és annak őshonos termékei iránti szeretet.

Mindenek felett a minőségre összpontosítanak, amelyhez az igazi kapocs a munkájuk iránti szenvedély társul a szenvedély, amely összeköti őket

Céljuk, hogy megismertessék ennek a fantasztikus vidéknek a jellegzetes termékeit és eljuttassák a klasszikus liguriai ízeket az asztalodra.

A Modesti üveges termékek széles skáláját állítja elő, a környékbeli termelőktől származó, tipikus liguriai terményekből készülnek Ilyen a pesto genovese és a pesto rosso (talán a legismertebb tésztaszószok világon), a különleges olajbogyók és olajbogyókrémek, valamint a tenger gyümölcsei, mint a tonhal, a makréla és a szardella.

A kisvállalat immár hagyományokkal rendelkezik ezen magas minőségű élelmiszerek előállításában, melyeket továbbra is kizárólag válogatott, kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készítenek.

Különös hangsúlyt fektetnek az ízlésre, odafigyelnek a vásárlói igényekre, követik az összes szigorú termelési szabványt. Az általuk kínált termékkínálat széles és változatos, mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő finomságot..

A Modesti kiváló minőségű élelmiszereit az Arma di Taggiában található üzemükben készítik. Csak a legjobb alapanyagokat használják fel a gyártáshoz, így garantálva a maximális frissességet és minőséget.

Az üzem a legmodernebb technológiával és modern berendezésekkel van felszerelve, ami lehetővé teszi számukra, hogy minden egyes terméktípust a legnagyobb gondossággal és a részletekre való odafigyeléssel készítsenek el. A gyártás minden fázisát magasan képzett személyzet felügyeli.

További termékek ettől a termelőtől: Modesti

Pesto Rosso, Modesti, 185 g - Sol Deli

1.625 Ft