🦊 A FOXPOST szállítás 15 000 forint felett INGYENES az egész országban! 📦

Kosár

Hogyan csomagolunk? Nulla műanyag, maximális biztonság!

Főoldal Hírek Hogyan csomagolunk? Nulla műanyag, maximális biztonság!

Hogyan csomagolunk? Nulla műanyag, maximális biztonság!

July 2, 2024 By Sol Deli

Ahogy sokan, mi is érezzük,hogy az egyszer használatos műanyagokat száműzni kellene az életünkből, így  olyan megoldásokat kerestünk, melyek környezettudatosak és a minimálisra csökkentik a környezeti terhelést.

Hogyan valósítjuk ezt meg?

Olyan csomagolóanyagokat szereztünk be, amelyek újrahasznosított anyagokból készülnek és önmaguk is újrahasznosíthatók.

  1. A 3 rétegű kartondobozok elég strapabírók ahhoz, hogy a futárcégek logisztikai bázisain keresztül haladva is épen tartsák a bennük lévő termékeket.
  2. A biztonságos szállítás érdekében a dobozokba térkitöltő anyag kerül, hogy a termékek ne tudjanak a dobozban elmmozdulni vagy egymáshoz ütődni. Viszont de nem a hagyományos polisztirol (műanyag) labdacsokat használjuk, hanem Greenfill térkitöltőt, amely
  • Környezetbarát – kukoricakeményítőből készül
  • Teljes mértékben lebomlik, vízben oldható
  • Komposztálható vagy újra felhasználható
  • Nem szelektív hulladék
  • Megfelelő biztonságot nyújt a szállítani kívánt termékeknek

3. Ahhoz, hogy teljes mértékben száműzzük a műanyagot a comagolásból, még a dobozt lezáró ragasztószalag is papírból készült, így elmondhatjuk, hogy a csomagküldés során semmilyen műanyag terméket nem használunk, kizárólag biológiailag lebomló, természetes anyagokat. 

Talán önmagában nem sok, de úgy gondoljuk, hogy egy kis lépés is lépés és mi így tudunk hozzájárulni a fenttartható gazdasághoz és minimalizálni a környezeti terhelést.