A vállalat küldetését mindig is a kiválóságra és a minőségre törekvés inspirálta, mind a termékek, mind a kínált szolgáltatások tekintetében. A nyersanyagok minősége és teljeskörűsége, valamint a termelési módszerek hitelessége révén kitűnő, hagyományos olasz termékeket állítanak elő.
Nonna Mariangela a Casulli család (és a Terre Dei Trulli márka) apai nagyanyja. Alberobellóban, Pugliában élt, a "Masseria Vaccari" nevű - a környék egyik legnagyobb, mintegy 150 hektáros- legelővel, erdővel, szőlővel és olajfaligetekkel tarkított gazdaságában.
"Padrona Marietta", - ahogy a környéken mindenki hívta-, minden szombaton megrakta tölgyfával tipikus fatüzelésű kemencét, majd meggyúrta a taralli tésztát, és egészen vasárnapig sütött belőle. Vasárnap általában ebédre és vacsorára ették a tarallit, mindenki a kosárból falatozott, amíg a levesre várt.
Ezek voltak a hétvégén és ünnepek alatt összegyűlt család legszebb pillanatai, az asztalnál ülve, viccelődve, tarallit majszolva és jó társaságban iszogatva.
Mindez a szabadnapokon történt, hétközben azonban a tarallit uzsonnaként fogyasztották: a gazdák kivették a kosarakból, megtöltötték a zsebüket, és időnként a munka közben is ettek belőle.
Padrona Marietta receptjének "titkos" összetevői:
- A régió iránti szenvedély
- A pugliai taralli ősi, eredeti receptje
- Az összetevők pontos mérése
- Megfelelő feldolgozási és sütési idő
- A főzés iránti szenvedély és a mások iránti őszinte szeretet